Barbro Bruhn har fått djurförbud!

ÄNTLIGEN!!!!
HELSINGBORG 
En Helsingborgskvinna får inte längre ha någon sorts djur. Detta efter att länsstyrelsen har gjort flera inspektioner i hennes bostad. Inspektionerna skedde efter att någon reagerat på hur kvinnan skötte sina hundar.
Länsstyrelsen har konstaterat att hundarna saknat vatten och inte fått veterinärvård när de har varit sjuka. Dessutom har en tik parats med sin egen avkomma vid minst ett tillfälle. Enligt kvinnan skulle detta ha gjorts för att hon ville avla fram en ny ras.
Vid sista inspektionen omhändertogs hennes sju hundar omedelbart.
”Vid kontrollen gav du ett splittrat intryck och du verkade ha förlorat kontrollen över din djurhållning och situationen i hemmet. Hemmet var smutsigt med urin och avföring, det saknades vatten till hundarna och hundarna var väldigt energiska och kontaktsökande och lugnade inte ner sig under kontrollens gång.” skriver länsstyrelsen i beslutet.
Jag kan knappt förstå det och är tacksam för alla fina människor som kämpat så med den här kvinnan i flera, flera år nu!
En kort förklaring om vem B.B är hittar ni HÄR.
Tråd om henne hittar ni HÄR
Länsstyrelsens beslut i sin helhet har ni HÄR

Om Barbro Bruhn & Svensk Pitbull

Sveriges Pitbull Klubb grundades av en kvinna i Helsingborg som heter B. Bruhn.
Hon påstår att det är Pitbullterriers hon föder upp och att dessa hundar är DNA-typade till olika kända Pitbulls som använts i hundkamper genom tiderna. Hon påstår att hennes hundar är registrerade och renrasiga, men hon säger även att de är American Staffordshire terriers och att de är registrerade i hennes egenpåhittade klubb, d.v.s. Sveriges Pitbull Klubb.
bild-1_103110169
Här är hennes klubb, och hennes hemsnickrade stamtavla för hennes ena hund:
http://www.sverigespitbullkennelklubb.se/
Hon samarbetar med en av Sveriges största “peddlers” genom tiderna, d.v.s. A. Zein som har gjort sitt namn känt genom att para sin Pitbull-blandras Gizmo och sin “APBT registar”-registrerade Pitbull av Bully/show linjer som kallas Capo.
Capo är det nog många som har sett på diverse annonssidor, ute för avel oräkneliga gånger per år.
Capo till vänster,Gizmo t.h. Bilderna är klickbara.
bild-2_103110276 bild-3_103110332
B. Bruhn har två hundar, Madonna och Bandit.
Madonna parades första gången 2008, med Gizmos son som heter Cain. Det blev 9 valpar.
Hon hävdar att detta är en kull renrasiga hundar, vilket det givetvis inte är eftersom Cain är efter Gizmo och Gizmo är blandras och oregistrerad. Madonna är också oregistrerad.
Madonna och Cain.
bild-5_103110488 bild-6_103110563
Madonna parades andra gången 2009, med sin då 10 månader gamla son – Bandit. Det blev 8 valpar.
Bruhn kallar Bandit för Bruhn´s Red Bandit, och är precis som sin mor och far (Madonna & Cain) oregistrerad och av tvivelaktig härkomst gällande rastillhörighet.

bild-8_103110685
Bandit
B. Bruhn påstår att SVA har DNA-testat hennes hundar och fastställt deras rastillhörighet samt fastställt att dessa hundar härstammar från flera “stora namn” inom Pitbullens historia. Bruhn brukar nämna Balkan Boys kennel, Chinaman, Yankee, Red Chyna, Tant´s Yellow, Coy´s Banjo, Chavi`s Yellow Jonh, Tramp Red Boy, Jeep etc. för att nämna några namn. Hon påstår att dessa hundar finns i stamtavlan till hennes egna hundar. Men detta är omöjligt, för alla hundar med något kända namn i Pitbullens historia existerar inte i en och samma hund, dessutom så finns inte de DNA-prov hon påstår att hon fått ta del av för att spåra sina hundar till dessa legendarer.
Bruhn har eventuellt sparat och/eller analyserat blodprov/Dna på sina egna valpar och egna hundar men dessa blodprov kan enbart bevisa att valparna kommer ifrån sin mor och far. Ett DNA-prov kan ej under några omständigheter fastställa rasen på hunden. Detta är alltså falska påståenden av B. Bruhn, men som hon lurar många mindre kunniga valpköpare.
B. Bruhn påstår att Amstaff och Pitbull är samma ras. Detta är direkt ljug.
American Pitbull terrier är den ras som man kan säga är “stamfader” till Amstaffen, men idag är de olika raser. American Staffordshire terrier är registrerad i Svenska Kennel Klubben och är en aktiv utställningshund. Pitbull terriern är ej registrerad i SKK, utan har sina register belägna i USA och främst ADBA samt BFKC.
B. Bruhn påstår att hon föder upp “Svensk Pitbull”, detta är ett “hittepå”. Det finns ingen ras som heter “Svensk Pitbull” utan är hundar av blandras som B. Bruhn försöker göra till en egen ras av något slag. Hon kallar ibland “Svensk Pitbull” för “Gul terrier”.
B. Bruhn är lite förvirrad kring gamla hundkamps-begrepp.
Hon tror exempelvis att meriten ROM står för romerska linjer. Detta är ej korrekt, ROM betyder “register of merit” och tilldelas en hund vars avkommor gjort bra ifrån sig i hundkamp och blivit championat-titulerade.
Hon tror att en rullning/roll innebär att hundarna “lek-bråkar” men detta är ej korrekt. En rull/roll eller rullning är en “skolning” av en unghund som skall figurera i hundkamp. Där träffar hunden en mer erfaren hund och “skolas” inför kommande uppgift.
B. Bruhn kontaktar olika myndigheter i sitt försök för att “få in APBT i FCI” som hon skriver. Hon har skrivit till USAs president, vår stadsminister, vår kung, regeringar av andra länder, kennelklubbar i olika länder, Svenska Kennel Klubben, jordbruksverket och en mängd andre organisationer, klubbar och myndigheter. Givetvis är dessa ej intresserade av att diskutera detta med henne.
B. Bruhn har vid flertalet tillfällen hotat människor, bland annat med motorcykel-gäng och skrivit förvirrade och elaka meddelanden i folks bloggar, på facebook och mail.
Det har meddelats av olika grannar och släktingar till B. Bruhn om hennes vanskötsel och vansinniga förvaring av sina hundar. Dom springer lite vind för våg i det bostadsområde hon bor, bland annat sprungit omkull barn och sprungit in till folk. Hon förvarar dem ibland på altanen till sin lägenhet, därifrån rymmer dem genomn att gräva sig ut eller hoppa över staketet. Hon skriker mycket på dem (har jag själv bevittnat via telefonen) och hon förvarar valparna i stök och skit i sitt kök.
B. Bruhn har nu även börjat involvera sig kring hundar av annan ras, till exempel Amerikansk Bulldog, Amstaff (som hon anser vara samma ras som Pitbull), Staffordshire Bullterrier och American Bully. Troligtvis har hon ej förstått att Staffordshire Bullterrier och Amerikansk Staffordshire terrier registreras i SKK.
B. Bruhn säger att hon har sina hundar registrerade i SKK. Det hon då syfter på är att dom är ägarregistrerade via SKK, ej att dom är registrerade där.
Hon påstår att Ceasar Milan “står bakom” henne i hennes blandrasavel, men detta är ej korrekt. Hon har ej haft kontakt med Mr. Milan alls.
B. Bruhn påstår att hon har jaktlicens och har vapen hemma. Hon har hotat folk genom att påpeka detta. Dock verkar det vara felaktigt att hon har jaktlicens. Trots detta har hon låtit sin hund Madonna posera med en hög vapen på bilder som hon publicerat på internet.
bild-9_103110744
Här är “den stora tråden” om B. Bruhn och “Sveriges Pitbull Klubb” på pitbullforum.se:
http://www.pitbullforum.se/svenska-hundskojare/trams-p-hg-niv/0/

På första sidan hittar ni mängder med länkar där det går att finna mer information om detta.

Vänligen, stöd ej denna typ av oseriös avel genom att köpa valpar av denna kvinna.
Och varna gärna dina vänner och bekanta genom att återberätta denna information eller länka till oss.

Här kommer bilder på valpar ur Bruhns kull.
Länsstyrelsen har hämtat två valpar hos en av Bruhns fodervärdar, då var de 7½ månad gamla. De var inte rumsrena och väldigt magra. Klorna var så långa att de hade skruvat sig, vilket är väldigt plågsamt. Valparna hade obehandlad generell demodex och hundinfektioner över hela kroppen.
B.Bruhn har kvar två hundar ur denna kullen, båda med obehandlad generell demodex.
Valparnas pappa, som även är deras halvbror, är nu ute på annons för avel.
JAG VARNAR KÄNSLIGA FÖR DESSA BILDER DÅ DE ÄR RENT UT SAGT VIDRIGA.
4444_103112765 5555_103112719 6666_103112677 7777_103112620
Hittade denna på min gamla blogg och den är innan dess lånad av Rebekah Johansson.