måndag 4 januari 2016

NU FÅR NI GE ER svenska pitbullforum.se !! jag hoppas det är någon av er som skriver här ska få möta oss nu i Helsingborgs Tingsrätt så ska vi berätta vad ni gör inne på ert forum med andras hästar och andras katter och andras kor och andras kaniner och andras hundar B. Bruhn är lite förvirrad kring gamla hundkamps-begrepp. Hon tror exempelvis att meriten ROM står för romerska linjer. Detta är ej korrekt, ROM betyder “register of merit” och tilldelas en hund vars avkommor gjort bra ifrån sig i hundkamp och blivit championat-titulerade. Hon tror att en rullning/roll innebär att hundarna “lek-bråkar” men detta är ej korrekt. En rull/roll eller rullning är en “skolning” av en unghund som skall figurera i hundkamp. Där träffar hunden en mer erfaren hund och “skolas” inför kommande uppgift. B. Bruhn kontaktar olika myndigheter i sitt försök för att “få in APBT i FCI” som hon skriver. Hon har skrivit till USAs president, vår stadsminister, vår kung, regeringar av andra länder, kennelklubbar i olika länder, Svenska Kennel Klubben, jordbruksverket och en mängd andre organisationer, klubbar och myndigheter. Givetvis är dessa ej intresserade av att diskutera detta med henne. B. Bruhn har vid flertalet tillfällen hotat människor, bland annat med motorcykel-gäng och skrivit förvirrade och elaka meddelanden i folks bloggar, på facebook och mail.

NU FÅR NI GE ER svenska pitbullforum.se !! jag hoppas det är någon av er som skriver här ska få möta oss nu i Helsingborgs Tingsrätt
så ska vi berätta vad ni gör inne på ert forum med andras hästar och andras katter och andras kor och andras kaniner och andras hundar

B. Bruhn är lite förvirrad kring gamla hundkamps-begrepp.
Hon tror exempelvis att meriten ROM står för romerska linjer. Detta är ej korrekt, ROM betyder “register of merit” och tilldelas en hund vars avkommor gjort bra ifrån sig i hundkamp och blivit championat-titulerade.
Hon tror att en rullning/roll innebär att hundarna “lek-bråkar” men detta är ej korrekt. En rull/roll eller rullning är en “skolning” av en unghund som skall figurera i hundkamp. Där träffar hunden en mer erfaren hund och “skolas” inför kommande uppgift.

B. Bruhn kontaktar olika myndigheter i sitt försök för att “få in APBT i FCI” som hon skriver. Hon har skrivit till USAs president, vår stadsminister, vår kung, regeringar av andra länder, kennelklubbar i olika länder, Svenska Kennel Klubben, jordbruksverket och en mängd andre organisationer, klubbar och myndigheter. Givetvis är dessa ej intresserade av att diskutera detta med henne.

B. Bruhn har vid flertalet tillfällen hotat människor, bland annat med motorcykel-gäng och skrivit förvirrade och elaka meddelanden i folks bloggar, på facebook och mail.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar